zondag 30 december 2007

tanks

Dag allen
Nu het meeste oud ijzer en een hoop rommel verwijderd is hebben we wat overzicht . De tanks inspecteren is nu prioriteit. Na 80 verroetste bouten te hebben verwijderd kregen we d eerste tank open. Het was een kleine teleurstelling vol met,wat dacht je zand gelukkig zonder diesel. Ik vrees voor morgen bij de volgende tank. Een troost weer een paar ton minder, we zien wel, Staf zegt dan een iets met een keer.

Groetjes Staf en Tjerk

5 opmerkingen:

lievep zei

dag Tjerk en Staf,

hoogste tijd om weer wat nieuwe moed in te blazen (ik zie dat er niet meer zoveel reakties komen als in het begin... na de opluchting van het slagen van de nog maar eerste karwei?... teveel feestdrukte?). Heb 2 filmpjes gezien... ook van de belgen ter plaatse... Staf zoekt echt wel naar relikten... nog geen gehiem vakje gevonden met cigaretten?... ik zou zeggen drogen en oproken.
We hopen dat het lukt met de frame en ook verder over de duin (moet denken aan de film van de duitse cineast Herzog 'Fitzgeraldo' met Klaus Kinski, waar ze een boot in het zuid-amerikaanse oerwoud bouwen die dan over de bergen naar zee moet geraken... weet niet meer of het lukt).. we duimen dat het jullie lukt. Hopelijk mogen jullie straks eens uitblazen om een sterke start in het nieuwe jaar te nemen, 11 uur vóór ons... of dat een voordeel is...? Groeten uit Berlijn!!!!

Geert Maene zei

Oei, Oei....

Haal uw kinderen maar van de blog.

En klik niet op "volgende blog"

jean-pierre zei

hoy
staf en t'jerk ik zie dat jullie goed bezig zijn van bergers naar filmsterren,het is wel leuk te kunnen zien hoever jullie al staan en hoeveel vreugde jullie uitstralen.nog een beetje doorbijten en jullie komen er wel.waarschijnlijk wel leuk als je iets vind onder al dat zand?

groetjes jp

ps.kan je dat zand er niet uitspoelen met een mobiele brandpomp of zo

Benoit zei

Hallo Staf en Tjerk,
wellicht tellen jullie nu reeds af naar het nieuwe jaar. Tijd dus om jullie het volgende te wensen : dat jullie in 2008 jullie dromen verder kunnen vervullen samen met een goede gezondheid, veel liefde en succes in alles wat je onderneemt. We wensen jullie een fijn 2008 toe.
Kris10,Benoit,Maud,Lars&Rein

Lodetje zei

Aaaah! Papsken!
't Is weer nie raar om te zien dat onze paps steeds aan het werken is op alle video's. Wat een reputatie heeft die Tjerk toch!
Aangezien Daan wat koppig doet op dit moment krijg ik niet uw e-mail adres om naar daar een mailtje te sturen en ik had het op een blaadje staan maar rarara.. dat ben ik al kwijt.
Hoorde ook van Cindy dat je nog wat problemen had bij de leverdatum van het ijzer. Dat zal nog zwoegen worden neem ik aan!
Maar jij met je reputatie... Eitje!
Ik wens u vanuit het koude Brugge een gelukkig nieuwjaar. Bij ons gaat het nieuwe jaar in binnen 10u 23min en 12sec dus heb ik nog wat tijd.
Ik moest u vele groetjes doen van Roxanneke!
Nog veel succes en ik laat nog van me horen!
Dikke kus!
Lode!