woensdag 2 januari 2008

nog steeds zand scheppen


Voor alle sympathisanten een Gelukkig Nieuwjaar.
We vierden het op de Askoy met een glas champagne en een vuurje want we hebben reeds massa's hout opgegraven.
We zijn nog steeds volop zand aan het scheppen de laatste tank vandaag leeg geschept.
In totaal 360 verroeste bouten verwijdert.
De bouw van de stoel zal niet meer lukken het ijzer komt maar 7 jan toe. We hebben wel nog werk genoeg
Groetjes Staf en Tjerk

6 opmerkingen:

kaat zei

Staf en Tjerk,

Moet er nog zand zijn!!??
Indrukwekkend wat jullie aan de andere kant van onze aardbol reeds verwezenlijkt hebben..
Het laswerk zal dan niet meer voor jou zijn, Tjerk, maar zo te lezen heb je je handen vol gehad met het opkuisen van het schip. Hopelijk heeft dit je ook voldoening kunnen geven en ik reken erop dat je alsnog enkele flessen rum vanonder het zand hebt kunnen halen ;))
Alvast onze Nieuwjaarswensen
en een behouden terugkomst!
Steven, Jarne, Kaat en de zussen

zeekriebels zei

Dag Tjerkske!!!!

Bijna terug thuis? Het werd tijd eh, denk dat je nu wel genoeg zand hebt geschept en we zijn je hier al ferm aan het missen. Hopelijk kan je nog wat van de laatste dagen zon genieten. Geloof me, de overgang naar onze Belgische winter is niet bepaald aangenaam! Maar het is wel gezellig thuis met de stove aan.

Dikke zoen, Marieke

en een dikke duw van Aaron

Phietje zei

Dag Staftje!

Eerst en vooral mijn beste wensen aan jou en je compagnon! Dat 2008 ook een replica mag worden van de voorgaande jaren maar dan misschien nog wat meer in majeur! Ja jong, een dikke proficiat hoor met zo'n prestatie. Ik gaf je een aantal jaren geleden eens een singletje waarnaar je al jaren op zoek was en bijna niet meer te vinden was. Ik schreef er de tekst op: "De parelvisser vreest de modder niet!" ;-) Ik had het toen eventjes over mezelf, want als je echt in iets gelooft, dan komt vroeg of laat je wens uit. Welnu, deze keer ben jij die parelvisser wel hé! die die bergen zand niet vreesde! Chapeau hoor! Er zullen er velen een puntje kunnen aan zuigen... . Dus Staf, onthou voor 2008 één ding: "Als je echt iets wilt, dan komt het vroeg of laat wel terecht hoor." Dat er veel dromen mogen uitkomen voor jou. Van harte, Sophie De Meyer

bob zei

Dag Tjerk en Staf,

Jullie hebben alvast het oude jaar mooi afgesloten en het nieuwe al goed ingezet. Pech van het ijzer, maar ja, de dingen lopen niet altijd zoals een mens wil hé. Gelukkig misschien maar.
Daarnet nog de videootjes bekeken van jullie campingburen (wat een schitterende samenloop van omstandigheden !) en van de Nieuwzeelandse TV. Geweldig wat er via internet & co tegenwoordig toch allemaal kan.
We horen al enkele dagen niks meer van jullie, dus de rum zal wel gevonden zijn waarschijnlijk !!!
Tussen haakjes, ondertussen heb ik Staf natuurlijk wel herkend op de foto's en films, en we kenden hem natuurlijk wèl al, vanop het feestje in Gent.
Goeie moed nog, en een behouden terugreis !
Bob en Mieke uit Boechout (met veel groeten van Ward, Ineke en Mitte !)0250

lievep zei

we zijn hier ,met een paar pillens, galles en zieglers samen... en vinden dan je nu wel genoeg zand geschept hebt en da je nu maar eens aan je zelf moet denken.
Timo vraagt wanneer hij zijn avontuurnonkel terugziet.

Dank voor de SMSjes

Benoit zei

Hallo Staf en Tjerk,

wellicht beginnen jullie nu al te denken aan de terugkeer. Na alle tonnen (hoeveel waren het er nu?) zand die jullie uit die 'kathedraal' gegooid hebben, willen jullie eens aan iets anders denken. Als ik de laatste weken aan jullie dacht, kwam steeds Hugo Matthijsen met volgende zin door m'n hoofd : 'Blankenberge, Blankenberge, parel aan de kust voor wie zand met schelpjes lust.' Maar terzelfdertijd zij n jullie beiden (en ook de andere mensen van de vzw) een voorbeeld over hoe je moet blijven dromen en die dromen proberen te realiseren. En zoals Lieve, je lieve zus, het reeds stelde jullie enthousiasme en moed werkt inspirerend.
Dat de jullie nu maar behouden thuiskomen en dat de Askoy, nu en later, een zeer mooi herinnering mag zijn.
Benoit & Co